Tini Nindzsa ügyességi játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

A tininindzsa teknősök most nagy szám a gyerekek körében hiszen most dobtak ki tőlük még egy mesefilmet. Én igaz az új mesét nem láttam de ez a játék melyet róluk találtam egyszerűen fantasztikus ezért én úgy döntöttem elhozom nektek, hogy ti is megtapasztalhassátok mennyire jó játék.

tini-nindzsa-ugyessegi-blog1

Még mielőtt elkezdenéd a játékot válaszd ki melyik szereplővel szeretnél lenni. Nekem Raffaeló a kedvencem bár ezt nem tudom megmondani miért de gyermekkorom óta őt szeretem a legjobban, lehet mert olyan harcos jellem mint én. 😀 Miután kiválasztottad kivel lehetsz akkor kezdetét is veheti ez a nagyon jó mászkálós játék ahol érdekes módon testvéreid a teknősök fognak rád támadni mintha csak most a kiképzésükön lennének, de mivel te vagy a legjobb harcos így biztos vagyok benne leversz mindenkit.

szerintem egy nagyon jó játék melynek nem csak az irányíthatósága nagyon jó hanem a grafikája is tetszik, igaz lehetett volna 3d-s de ennek ellenére is jó a grafika. Amint láthatjátok itt egy videó, ugyanis mikor én játszottam fel vettem az egészet, hogy nektek videóval is megtudjam mutatni milyen is valójában ez a játék, melyet ti is kipróbálhattok ha kattintotok erre a címre: Tini Nindzsa ügyességi játék

Címkék: , ,