Suzi és Tekergő kutyás játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

Egy aranyos kis kutyás játékot szeretnék nektek bemutatni mely egy ismert mese alapján alakult meg, ez a mese nem más mint Suzi és Tekergő, de erre már biztosan rá jöttetek a címéből eredendően. Aki ismeri a mesét az tudja, hogy Suzi egy rendes gazdag háznál él, nevelkedik, míg Tekergő az utcán lakik a barátaival. Ez a két kutya egymáshoz képest teljesen más világban él még is egymásba szeretnek. Na de nem is ez itt a lényeg hanem a játék amit velük játszhatunk.

Suzi-es-tekergo-kutyas-blog2

Az első pályán Suzival játszhatunk, akinek a ház udvarán kell elvégeznie napi feladatát. Melyet természetesen a te irányításoddal fog tudni elvégezni hiszen itt te leszel Suzi. Suzinak az udvaron végig kell mennie és minden csontot és újságot fel kell vennie és persze minden gödröt be kell vissza temetnie. A pályán vannak akadályok melyeket ha nem kerülsz ki elveszíted amiket eddig fel vettél ezáltal kevesebb lesz a pontszámod, az akadályokat mindig egy felkiáltó jel jelzi neked.

Suzi-es-tekergo-kutyas-blog1

A második pályán már Tekergővel lehetünk akinek az utcán kell teljesíteni, hiszen itt él. Mivel neki nincsen gazdája aki enni adjon így magának kell megszereznie a minden napi élelmet. Így ezen a pályán a feladatod az lesz hogy az összes csontot kolbászt fel vegyél ezáltal jól lakjon. Persze itt is vannak akadályok melyeket ki kell kerülnöd különben éhen marad Tekergő. Ha ezzel a pályával is végeztél jöhet a következő ahol már kettejük gyerekével lehetsz. Na de melyikkel? Ez az amit én már nem árulok el neked hogy saját magad megtapasztald.

Készítettem nektek egy videót is a játékról, hogy lássátok hogyan is kell játszani, és megmutassam milyen is jó ez a játék. Persze mint ahogy az előbb sem árultam el melyik gyermekkel lehetsz a harmadik pályán így a videóból sem tudod meg, mind ezt azért hogy kíváncsi légy és eljuss odáig. 😀 Persze csak ha ki szeretnéd próbálni melyet megtehetsz ha kattintasz erre a címre: Suzi és Tekergő kutyás játék