Póni szépsége lovas játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

A póni lovak szoktak legszebbek lenni, így most egy olyan lovas játékot hoztam el nektek melyben te magad tudod alakítani a póni lovat. ami azt jelenti te magad tervezheted meg a póni lovadat melyet ki is tudsz nyomtatni a játék végén.

poni-szepsege-lovas-blog1

A képen láthatod milyen szép póni lovat lehet készíteni. Ehhez minden instrukció megvan, azaz ki tudod választani milyen legyen a ló színe, milyen foltok legyenek rajta, majd ezek után kiválaszthatod sörényét és a farkát is. Ezek után válasszunk neki egy szép kantárt és egy szép nyerget. Végezetül még választhatunk neki egy szép lápszár védőt mellyel még szebb lesz ez a ló.

Ahhoz hogy még jobban betekints a játékba készítettem nektek egy videót melyben minden egyes variációt megmutatok azaz hogy milyen legyen a ló teste és sörénye avagy milyen kantárt nyergeket lehet rá tenni. A videó alapján el tudod dönteni ki szeretnéd e próbálni ezt a játékot avagy sem. Ha úgy döntesz kipróbálod akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Póni szépsége lovas játék

Címkék: , , ,