Lovas játékok

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék weboldalak

Szeretnék egy nagyon jó kis lovas játék oldalt nektek bemutatni ahol a legjobb lovas játékokkal tudtok játszani. itt az oldalon megtalálhatjátok a kedvenc pónilovas játékotok vagy akár sima lovas játékotokat. Többféle stílusú lovas játékokkal tudunk játszani az oldalon.

lovasjatekok-blog1

Ki szeretnék nektek emelni két játékot melyet már a képen is láthattok. Az egyik mikor pónilóval versenyezhetsz, ebben a játékban három póniló közül választhatod ki melyikkel szeretnél lenni, mellyel meg is kell nyerned a versenyt ami roppant egyszerű hiszen az egereddel tudod irányítani előre felé és a space billentyűvel tudod ugrattatni. A feladat nem csak megnyerni a versenyt hanem minél több gyümölcsöt leszedni a fáról.  A másik játék amit kiemelnék még a képről a ló ismerete. Itt a ló melyet felsorolva láthatod a ló végtagjait svédül. Ezeket a megfelelő helyre kell helyezni, persze ha nem tudod a magyar jelentését akkor végig kell próbálgatnod. Ha épp rossz helyre teszed akkor a WRONG szót írja ki, ha jó helyre tetted akkor a RIGHT szót fogod látni. Szerintem ez a játék is nagyon jó mert legalább megtanulhatjuk Svédül is a ló végtagjait.

Ha megtetszettek ezek a játékok és akár más játékkal is megismerkednél akkor látogass el az oldalra melyet most könnyen meg is tehetsz ha kattintasz erre a címre: Lovas játékok

Címkék: , , ,