Legjobb Rally autós játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

Egy nagyon jó grafikával rendelkező autós játékot szeretnék nektek bemutatni mely szerintem minden fiú kedvence lesz ha kipróbálja. A játékban ki tudod választani melyik helyszínen szeretnél autózna avagy versenyezni, miután kiválasztottad a helyszínt válaszd ki milyen legyen az autód. Összesen hat helyszín és hat autó van a játékban, de az elején csak három helyszín és három autó közül tudsz választani. Miután teljesítetted a három helyszínt akkor nyílik meg a következő három helyszín és autó.

legjobb-rally-autos-blog1

Mivel egy Rally autós játékról van szó így  az autókázás terepen zajlik nem aszfalton. Az autódon van kézifék és turbó is. A turbót általában egyenes szakaszokon szokták használni míg a kéziféket a kanyaroknál, hogy könnyebben be lehessen venni. Mint a képen is láthatod a kezdésnél fekete fehér kockás oszlopokat látni, ezeket látod majd a célnál is, a kép végében láthatsz pirossal jelölt oszlopokat az ilyenek mutatják majd mindig merre kell menni. Az autó irányítása nagyon könnyedén zajlik a nyilakkal.

legjobb-rally-autos-blog2

A játékról készítettem nektek egy videót melyben megmutatom nektek, nekem hogyan is sikerült játszanom ezzel a nagyon jó kis autós játékkal melynek nem csak az irányíthatósága tökéletes hanem a grafikája és a hangeffektjei is. A játékot te magad is kipróbálhatod ha kattintasz erre a címre: Legjobb Rally autós játék

Címkék: , ,