Kutya keresős Dórás játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

Dóra a nagy felfedezőtől hoztam most el nektek egy nagyon jó kis játékot melyet először itt csak bemutatnék és ha kiszeretnéd próbálni akkor a végén megtudod, hogyan is teheted ezt meg. Mint tudjuk Dóra nagyon szereti az állatokat, így mindig is védelmezi őket. Ebben a játékban sajna pár kutya elkóborolt melyet neki meg kell keresnie, persze a te segítségeddel.

kutya-keresos-doras-blog1

A játékban Dóra egy rollerre pattan az ő legjobb barátjával együtt és kis barátjukkal egy kutyával neki látnak a kutyák keresésének. A feladatod Dórát úgy irányítani hogy minden egyes akadályt ki kerüljön vagy épp átugorjon, közben pedig fel kell venni az összes kutya csontot melyet a kutyák nagyon szeretnek. Ha megtaláltál egy kutyát menj nagyon közel hozzá mert ha nem simán ott tudod hagyni ami nekünk nem jó hiszen pont hogy őket keressük, így nem hagyhatjuk el.

Készítettem a játékról egy nagyon jó videót melyben láthatod mit hogyan is kell csinálni és hogy mennyire jó dolog a kóbor kutyákat megtalálni akik segítséget kérnek csak épp nem halljuk őket. Ha kiszeretnéd próbálni ezt a nagyon jó játékot akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Kutya keresős Dórás játék