Kosaras Cleo Monster high játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

Mostanság nagyon ismert lett a Monster high mese, melyet a lányok szeretnek a legjobban. Mivel van mese így van játék is, ezért mi most egy ilyen Monster high játékot hoztunk el nektek melyet először csak beszeretnék mutatni és ha megtetszik akkor egy kattintással már is kipróbálhatod. A játékban az egyik lánnyal játszhatunk egy igen különleges játékot hiszen itt gyémántokat is gyűjthetünk és egyben kosarazhatunk.

kosaras-Cleo-monster-high-blog1

Ez a lány akivel játszhatunk nem más mint Cleo de nile aki nagyon szeret kosarazni. A feladatod nem más mint Cleoval a palánk alá futni majd egy space billentyű segítségével a magasba ugrani ekkor pedig a magasban mikor halad Cleo felfelé jobbra balra kell irányítanod hogy össze szedje a gyémántokat és a végén pedig a kupát. Összesen háromszor kell próbálkoznod és mind háromnál az arany kupáért kell küzdened, hogy te legyél a legjobb ebben a játékban.

A játékról készítettem nektek egy videót, mert a videó által még jobban bele tudlak vezetni ebbe a játékba azaz hogy tudd, lásd miről is van szó. Így videó alapján jobban el is tudod dönteni szeretnéd e kipróbálni. Ha szeretnéd kipróbálni akkor most ezt könnyedén megteheted ha kattintasz erre a címre: Kosaras Cleo Monster high játék