Kirakós ügyességi Barbie játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

Egy nagyon jó kis ügyességi játékot hoztam el nektek melyben Barbie lesz a főszerep, de csak is képek sorozatában. Azaz összesen három képet fogsz látni Barbie-ról melyek mindegyike egy egy meséből való. Az hogy melyik meséből az nekünk nem lényeges de ha te tudod az nagyon jó. Itt a sz első képen melyet fel tettem neked láthatod mind hármat, melyek közül ki kell választanod egyet mellyel elkezdheted a játékot.

kirakos-ugyessegi-barbie-blog1

Mint láthatod a második képen én első feladatként az első képet választottam mely igen csak össze van keveredve kép kocka formájában, így ha ki akarjuk rakni ezt a képet akkor a kép kockákat kell cserélgetnünk. sietnünk kell a kép kirakásával, mert a játék időre megy. Miután kiraktad a képet válasz egy másikat és azt is rakd ki időn belül.

kirakos-ugyessegi-barbie-blog2

A játékról készítettem nektek egy nagyon jó kis videót melyben megmutatom nektek milyen is ez a játék avagy hogyan is kell vele játszani. Így a videó segítségével szinte megmutatom mit hogyan kell avagy hogyan tudod gyorsan kirakni a képeket. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a nagyszerű játékot akkor kattints erre a címre: Kirakós ügyességi Barbie játék

Címkék: , , ,