Hello Kitty játékok

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék weboldalak

Egy nagyon jó kis játék oldalt szeretnék nektek bemutatni mely biztosan a lányok egyik kedvenc játék oldaluk lesz ugyanis ezen az oldalon csak is kizárólag Hello Kitty-s játékokkal lehet játszani. Ugyanis az oldalra össze gyűjtöttük nektek a legjobb Hello Kitty-s játékot.

hello-kitty-jatekok-blog1

 

A játék oldalon Hello Kitty-vel többféle képen tudunk játszani, ugyanis van itt öltöztetős, ügyességi de még gondozós is. Nekem az egyik kedvencem mikor Hello Kitty-vel egy focilabdát kell úgy megrúgni hogy eltaláljunk vele minél több nyuszit. Az oldalról kiemelnék nektek még egy játékot melyben Hello Kitty-t vagy valamelyik barátját hímezheted ki mintha csak otthon hímeznéd élőben. Többféle képet tudsz kihímezni, valamelyiket nehéz valamelyiket könnyű, te választhatod ki melyiket szeretnéd kihímezni. A játékot ez egereddel tudod elvégezni mely szerintem nagyon könnyűvé teszi a játékot.

Ha megtetszett ez a játék oldal és szeretnél még több Hello Kitty-s játékot megismerni, kipróbálni akkor látogass el az oldalra, azaz kattints erre a címre: Hello Kitty játékok

Címkék: , , ,