Csizmás a kandúr a legendás zöldbab játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

Csizmás a kandúrról írtak egy nagyon jó mesét miután megismerhettük a Shrek című mesében. A saját meséjében volt neki egy barátja aki nem más volt mint tojás. Ők ketten elhatározták, hogy megkeresik a legendás zöld babot melyet ha elültetnek fel megy az égig ott meg elhozzák az arany tojó tyúkot. erről a meséről készítettek nekünk egy nagyon jó kis mászkálós játékot.

csizmas-a-kandur-a-legendas-zoldbab-blog1

 

A játékban mi is lehetne a feladatunk mint elő idézni azokat a pillanatokat mikor Csizmás és tojás keresték a zöld babot. Így a feladatod csizmást irányítani és a tojást is hogy azok így ketten össze szedjenek minden egyes zöld babot ami csak az útjukba kerül, legyen az a földön vagy ház tetőn. Mindegy nekik úgyis össze szedik, persze a te irányításoddal.

A játékról készült egy videó is melyben megmutatom nektek én nekem hogyan sikerült a játékkal játszani azaz hogyan is sikerült össze szednem minden egyes zöld babot. Miután megnézted a videót biztos vagyok benne hogy nagyon megtetszett ez a játék így te is kipróbálnád melyet meg is tehetsz ha kattintasz erre a címre: Csizmás a kandúr a legendás zöldbab játék

Címkék: , ,