Candy hajszalonja fodrászos játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

Aki fodrász szeretne lenni és úgy gondolja hogy ha már fodrász akkor kell egy fodrász szalon is, azaz minden vágya hogy az övé legyen a legjobb fodrász szalon akkor ezt a játékot mindenféleképpen ki kell próbálnia. Ugyanis a játékban igen csak kicsiben kezdi Candy a fodrász de nagyban fejezi be. azaz a játék alatt szemtanúi lehetünk hogyan is kell egy fodrász szalont felfuttatni és fejleszteni.

Candy-hajszalonja-blog1

Mint ahogyan azt a képen is láthatod a játék többféle szintből áll, ezek a szintek jelzik azt mennyi mindent kell venni egy szalonban. Persze mindig csak akkor tudunk vásárolni ha már van pénzünk. Ahhoz hogy legyen pénzünk nagyon sok hajat kell le vágni, megmosni vagy épp befesteni. A játékban mikor be jönnek hozzád a vendégek mindig mutatják milyen hajat szeretnének ha elkészítenél és ezt neked meg kell valósítanod. Mindig igyekezz a frizurák megvalósításával hogy minden vendéged elégedett legyen mert nem jó ha egy is el megy.

Ez egy igen hosszadalmas játék de pont ezért jó mert tényleg azt mutatja milyen hosszadalmas ha valakinek nincs elég pénze hogy hirtelen elismert fodrász legyen. Készítettem nektek egy videót is a játékról melyben láthatod hogyan is kell a játékkal játszani, melyet te magad is kipróbálhatsz ha kattintasz erre a címre: Candy hajszalonja fodrászos játék

Címkék: , , ,