Bébi fürdetős Monster high játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

A monster high mesét mindenki nagyon jól ismeri és természetesen nagyon sok lány szereti is, ezért én most ezzel a mesével kapcsolatban hoztam el nektek egy nagyon jó kis játékot melyt egyenlőre csak itt be szeretnék nektek mutatni, hogy ezek után te eldöntsd hogy kiakarod e próbálni vagy sem.

bebi-furdetos-monster-high-blog1

a játékban melyet beszeretnék mutatni Dracuklaurat láthatod még kisgyermek ként. a játékban a feladatod mindig Draculaura kedvében járni amikor épp valamit csinál melyet az anyukája mondott aki te vagy. Draculaurának épp fürdenie kell így a feladatod őt megfürdetni de még mielőtt fürödne engedj vizet tegyél a vízbe olyan játékokat melyeket ő kér majd fürdesd meg olyan sorrendben amilyenbe kell. A fürdetés után meg kell törölnöd, meg kell szárítanod a haját és tisztába kell tenned, ezek után fel is tudod szép ruhába öltöztetni, az öltöztetés után meg jöhet még egy kis játék ami már nem a fürdőben történik hanem a szobában.

A játék nagyon egyszerű hiszen mindig csak a gondolatait kell figyelned draculaurának. Készítettem nektek egy videót a játékról melyben megmutatom nektek milyen is valójában a játék. A játékot ti magatok is kipróbálhatjátok ha kattintatok erre a címre: Bébi fürdetős Monster high játék

Címkék: , , ,