Barbie mesék és játékok

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék weboldalak

Egy olyan weboldalt szeretnék nektek bemutatni ahol nem csak a legjobb játékokkal tudsz játszani hanem a legjobb meséket is megtudod nézni. Persze a játékok és a mesék mind mind Barbie-sakk, hiszen ez egy Barbie-s weboldal. Összesen négyféle játék kategóriát találhatsz az oldalon melyekben mindig a legjobbakat és a legújabb  játékokat ismerheted meg. Van itt öltöztetős kategória ahol akár még menyasszonynak is öltöztetheted Barbie-t.

barbiejatekok.sk-blog1

Találhatunk fodrászos játékokat ahol te magad egy igazi fodrász lehetsz aki igazi egyedi frizurákat tudd elkészíteni Barbie-nak, de ez még nem minden hiszen sminkelős játékokat is találhatunk ahol nagyon szépre tudjuk festeni Barbie-t, olyanra mintha csak magunkat festenénk ki. Ám itt még nincs vége a kategóriáknak hiszen még ügyességi játék kategória is van melyben Barbie-val ügyeskedhetünk, ilyen ügyességi játék lehet egy motoros vagy egy szörfös játék. Ezek után még nincs vége ennek a weboldalnak hiszen a legjobb kategória az a mesék kategória ahol a legszebb és legújabb meséket nézheted meg Barbie-ról.

Szerintem ez a legjobb Barbie-s weboldal amit valaha megismertem így ajánlom nektek is hogy nézzétek meg és keressétek meg a nektek legszimpatikusabb mesét illetve játékot.

Weboldal: Barbie mesék és játékok