Barbie és lova télen játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

Barbie az a lány akit mindenki nagyon nagyon szeret és ez még nem minden hiszen a lányoknak van még egy nagy kedvencük a ló, így ebben a játékban melyet most elhoztam nektek megtalálod Barbie-t és egy szép lovat is. A játék két részre tagolódik hiszen az első részben a lovat kell ápolnod azaz megtisztítanod a sok kosztol, így meg kel takarítanod.

Barbie-es-lova-telen-blog1

A játék második része mikor a az öltöztetéssel kell foglalkoznod. Először is a lónak kell kiválasztanod milyen legyen a sörénye, farka majd ki kell választanod milyen legyen a nyerge, ezek után jöhet Barbie öltöztetése ahol kiválaszthatod milyen legyen a frizurája, milyen felsőt, kabátot viseljen. Választhatsz neki egy nadrágot, egy csizmát végül még egy sapkát is adhatsz Barbie fejére. Szerintem egy nagyon szép képet lehet így készíteni melyet ki is tudsz magadnak nyomtatni persze csak ha kipróbálod.

Ám még mielőtt kipróbálnád nézd meg ezt a videót a játékról melyben mindent részletesen megmutatunk hogyan is kell vele játszani és ha ezek után is ki szeretnéd próbálni akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Barbie és lova télen játék

Címkék: , , , ,