Autós Barbie játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

egy igen különleges játékot hoztam el nektek mely azért is különleges mert egyszerre ügyességi, autós és Barbie játék. Igaz itt nem az autót kell nekünk vezetnünk és nem is Barbie-t de az utat nekünk kell megcsinálni hogy Barbie autójával haza tudjon menni.

autos-barbie-blog1

Mint a képen is láthatod Barbie az autójában ül és előtte az útból kiszakadtak elemek, ezeket az elemeket neked vissza kell helyezned a helyére hogy Barbie elindulhasson haza felé. az elemeket nem olyan egyszerű vissza helyezni hiszen mikor megfogod azok forognak neked össze vissza, így azt neked be kell forgatnod a helyére. Miután kész vagy az első pályával és sikeresen haza ért Barbie akkor mehetsz a következő szintre ahol nem csak hogy vissza kell helyezned az elemeket az aszfaltba de van hogy hidat kell építened, hogy Barbie haza érhessen.

A hidakat vagy emelkedőket úgy kell megépítened hogy Barbie véletlen se maradjon a tetején avagy guruljon vissza. Készítettem nektek egy videót a játékról melyben megmutatom nektek hogyan is gondoltam az utak javítását építését. Ha megtetszett ez a kis játék akkor te magad is kipróbálhatod, hiszen mi nem az összes pályát mutattuk meg neked a videóban így lesz amin gondolkodnod is kell. A játék kipróbálásához nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Autós Barbie játék

Címkék: , , , , ,