Aranyhaj csók játék

Szerző: krityo - Dátum: - Kategória: Játék videók, Legjobb játékok

A csókot mindenki szereti, hiszen olyan édes és gyengéd és titokzatos, főleg ha ez titokban történik. Az aranyhaj című mesében Aranyhaj és Eugén a mese végére egymásba szeretnek melyet Aranyhaj mostohája nem szeretne ezért is akarta a két gyermeket a mese alatt egymásnak uszítani, mely persze nem sikerült neki hiszen a szerelem mindig győzedelmeskedik.

Aranyhaj-csok-jatek-blog1

Mivel a mostoha nem akarta hogy kettejük között kialakuljon bármi így mindent titokban kellett csinálni, persze ez nem volt a mesében de a lényeg hogy titokban csattanjon el a csók. Ami azt jelenti ebben a játékban nem szabad hogy bárki is meglássa hogy  Eugén és Aranyhaj megcsókolják egymást. A csókot neked kell irányítanod addig míg észre nem veszed hogy valaki közeledik. Addig megy a játék míg a jobb felső sarokban lévő csók csík meg nem telik csókkal.

Egy adott időn belül tele kell raknod a csók mércét így ha el megy a mostoha azonnal csókolják meg egymást. Ha sikerült teljesítened a feladatot akkor jöhet a második pálya ahol már többen fognak figyelni hogy ne csókolják meg egymást. A játékról készítettem nektek egy videót is hogy lássátok milyen valójában a játék és ezáltal el is tudjátok dönteni hogy kipróbáljátok e vagy sem.Ha ki szeretnétek próbálni akkor nincs más hátra mint kattintanod erre a címre: Aranyhaj csók játék

Címkék: , ,